Kamis, 04 Desember 2014

Lirik lagu Penak Jamanku Margono

piye dek kabare, kepiye beritane
rak yo isih penak jamanku to
mbiyen nalikane isih dadi bojoku
njaluk sembarang keturutan karepmu

piye dek nyatane bareng wes mbok pekake
rak yo isih gede nggonanku to
sing gede mblanjane nadyan akeh utangku
sing penting kowe biso mesem lan ngguyu

ning ngarape anak aku mbok gawe wirang
rasa abis manis sepah kau buang
karepe atimu golek perubahan
jebul malah mawut ra karuan

penak jamanku, rak yo penak jamanku
tapi tak mungkin kembali ke masa lalu
penak jamanku, rak yo penak jamanku
mulane ojo podo keburu nafsu

piye dek kabare, kepiye beritane
rak yo isih penak jamanku to
mbiyen nalikane isih dadi bojoku
njaluk sembarang keturutan sak karepmu

piye dek nyatane bareng wes mbok pekake
rak yo isih gede nggonanku to
sing gede mblanjane nadyan akeh utangku
sing penting kowe biso mesem lan ngguyu

ning ngarape anak aku mbok gawe wirang
rasa abis manis sepah kau buang
karepe atimu golek perubahan
jebul malah mawut ra karuan

penak jamanku, rak yo penak jamanku
tapi tak mungkin kembali ke masa lalu
penak jamanku, rak yo penak jamanku
mulane ojo podo keburu nafsu

piye dek nyatane bareng wes mbok pekake
rak yo tetep penak jamanku to
dudu rupo bagus yo dudu kepinteran
sing biso ngerampungake permasalahan
sing biso ngerampungake permasalahan
sing biso ngerampungake permasalahan

Loading...

Related Posts

Lirik lagu Penak Jamanku Margono
4/ 5
Oleh