Rabu, 04 Mei 2016

Lirik Lagu NDX A.K.A - Nyekso Batin Ft. PJR

NDX A.K.A - Nyekso Batin Ft. PJR

Lirik lagu:
kesel atiku,sabar ngerteni
ngempet loroning ati
tresno karo kowe
opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes dek aku sing mundur
katimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah,nanging sliramu wegah
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan

tresno sing suci saikine tinggal janji
tangise ati dadi bukti
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro

lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes dek ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lair batinku mugo iso oleh ganti
njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndongo kowe nggandeng layanangan liyo
aku tak sing lungo atiku loro

tresno sing suci saikine tinggal janji
tangise ati dadi bukti
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro

lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro

lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

Tentang :
Lagunya berisi tentang isi hati tentang kerinduan terhadap kekasih. Namun kekasih tak kunjung memahami isi hati kita bahkan dia sedikit pun tidak merespon apa yang di hati kia.

tonton juga video Youtubenya :


Loading...

Related Posts

Lirik Lagu NDX A.K.A - Nyekso Batin Ft. PJR
4/ 5
Oleh