Selasa, 15 Agustus 2017

Lirik lagu Bakul Jamu Sonny Josz & NN

Bakul Jamu Vokal: Sonny Josz & NN Lirik lagu:
 
Waduh..tangi turu rasane boyok loro kabeh

Yem bakul jamu kowe ndang mreneo
Aku arep tuku jamune pegel linu
Yen kowe ngedoli ojo larang-larang
Gawe langganan rong dino sepisan

Yem bakul jamu kowe tambah lemu
Rambut digelung konde yen mlaku kooyo macan luwe
Nyangking timbo abang gawe wadahe banyu
Karo nawakke dagangan jamune

Bakul jamu rupane ayu,
Ngguya-ngguyu sajake seneng karo aku
Bakul jamu rupane ayu
Ngguya-ngguyu marakke ora biso turu

Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe deneng karo aku

Reff :

Yem bakul jamu kowe ndang mreneo
Aku arep tuku jamune pegel linu
Yen kowe ngedoli ojo larang-larang
Gawe langganan rong dino sepisan

Bakul jamu rupane ayu
Ngguya-ngguyu sajake seneng karo aku
Bakul jamu rupane ayu
Ngguya-ngguyu marakke ora biso turu
lirikcampursarinan.blogspot.com

Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe deneng karo aku
Rino wengi atiku ora karuan
Opo bener kowe deneng karo aku

Terjemahannya dalam arti bahasa indonesia:

Waduh..tangi turu rasane boyok loro kabeh
Aduhh..bangun tidur rasanya plester sakit semua
Yem bakul jamu kowe ndang mreneo
Yem bakul jamu kamu cepat kesini
Aku arep tuku jamune pegel linu
Aku mau beli jamu pegel linu
Yen kowe ngedoli ojo larang-larang
Yang kamu jual jangan mahal-mahal

Gawe langganan rong dino sepisan
Untuk langgaran dua hari sekalian
Yem bakul jamu kowe tambah lemu
Yem bakul jamu kamu tambah gemuk
Rambut digelung konde yen mlaku kooyo macan luwe
Rambut digulung konde yang jalan seperti macan lapar
Nyangking timbo abang gawe wadahe banyu
Ngangkat timba merah untuk tempatnya air

Karo nawakke dagangan jamune
Sambil menawarkan dagangan jamunya
Bakul jamu rupane ayu,
Bakul jamu rupanya cantik
Ngguya-ngguyu sajake seneng karo aku
Ketawa-ketawa sebenarnya senang dengan aku
Bakul jamu rupane ayu
Bakul jamu rupanya cantik
Ngguya-ngguyu marakke ora biso turu
Ketawa-ketawa membuat tidak bisa tidur
Rino wengi atiku ora karuan
Tiap malam hatiku tidak karuan
Opo bener kowe deneng karo aku
Apa benar kamu senang dengan aku

Reff :
Yem bakul jamu kowe ndang mreneo
Yem bakul jamu kamu cepat kesini
Aku arep tuku jamune pegel linu
Aku mau beli jamu pegel linu
Yen kowe ngedoli ojo larang-larang
Yang kamu jual jangan mahal-mahal
Gawe langganan rong dino sepisan
Untuk langgaran dua hari sekalian

Bakul jamu rupane ayu,
Bakul jamu rupanya cantik
Ngguya-ngguyu sajake seneng karo aku
Ketawa-ketawa sebenarnya senang dengan aku
Bakul jamu rupane ayu
Bakul jamu rupanya cantik
Ngguya-ngguyu marakke ora biso turu
Ketawa-ketawa membuat tidak bisa tidur

Rino wengi atiku ora karuan
Tiap malam hatiku tidak karuan
Opo bener kowe deneng karo aku
Apa benar kamu senang dengan aku
Rino wengi atiku ora karuan
Tiap malam hatiku tidak karuan
Opo bener kowe deneng karo aku
Apa benar kamu senang dengan aku
Loading...

Related Posts

Lirik lagu Bakul Jamu Sonny Josz & NN
4/ 5
Oleh