Selasa, 15 Agustus 2017

Lirik lagu Janji Palsu - Didi Kempot

Janji Palsu - Didi Kempot Lirik lagu jawa campur cari:
Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

Reff :
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Lungo ora ono kabare

Terjemahan lirik lagu jawa campur cari Janji Palsu - Didi Kempot dan artinya dalam bahasa indonesia:

Kuping iki durung sudo rungu
Telinga ini sebelum tuli
Isih krungu malah tekan atiku
Masih dengar malah sampai hatiku
Naliko kowe ngucapake
ketika kamu mengucapkan
Tresnamu ning ngarepku
Cintamu di depanku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Kenapa nyatanya semua seperti palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Sudah tidak sama yang kamu ucapkan padaku
Awakku nganti kuru
Badanku kemudian tipis
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu
Karena janjimu semua seperti janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yang kamu cinta kenapa melarangi aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yang kamu setia kenapa bohongi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yang kamu senang kenapa lupa janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku
Yang kamu teman kenapa ninggalkan aku
Tak enteni ning kene ora teko
Ku tunggu disini tidak datang
Lungo ninggal lali keluargo
Pergi meninggalkan lupa keluarga

reff :
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Kenapa nyatanya semua seperti palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Sudah tidak sama yang kamu ucapkan padaku
Awakku nganti kuru
Badanku kemudian tipis
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu
Karena janjimu semua seperti janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yang kamu cinta kenapa melarangi aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yang kamu setia kenapa bohongi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yang kamu senang kenapa lupa janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku
Yang kamu teman kenapa ninggalkan aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Kenapa nyatanya pergi sampai sekarang
Lungo ora ono kabare
Pergi tidak ada kabarnya
Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yang kamu cinta kenapa melarangi aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yang kamu setia kenapa bohongi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yang kamu senang kenapa lupa janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku
Yang kamu teman kenapa ninggalkan aku
Ning nyatane lungo tekan seprene
Kenapa nyatanya pergi sampai sekarang
Kowe lungo ninggal lali keluargo
Kamu pergi meninggalkan lupa keluarga
Loading...

Related Posts

Lirik lagu Janji Palsu - Didi Kempot
4/ 5
Oleh