Selasa, 15 Agustus 2017

Lirik lagu Kecantol Sonny Josz

Lirik lagu ASLI:
Iki jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Tresno iku ora sembarangan
Golek bojo kanggo sak lawase
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

“Dik..dik kene kene,
lungguho tak kandani,
kowe yen nggolek jodho
sing ati-ati yo,”

Iki jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine
lirikcampursarinan.blogspot.com

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati, yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Kecantol Sonny Josz Lirik lagu dan Terjemahannya dalam bahasa indonesia:

Iki jaman jaman kemajuan
Ini jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Cari istri jangan sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Pikir-pikir yang akan dilakukan
Ati-ati yen kowe arep rabi
Hati-hati jika kau hendak nikah

Tresno iku ora sembarangan
Cinta itu tidak sembarangan
Golek bojo kanggo sak lawase
Cari istri guna selamanya
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Pikir-pikir yang akan dilakukan
Ati-ati yen kowe arep rabi
Hati-hati jika kau hendak nikah

Ojo nganti dik gampang kecantol
Jangan kemudian dek mudah suka
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Sebelum kamu mengerti orangnya
Ojo nganti dik gampang kecantol
Jangan kemudian dek mudah suka
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Sebelum kamu mengerti orangnya

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Pikir-pikir dulu jangan menyesal dibelakang
Ati-ati yen kowe arep rabi
Hati-hati jika kau hendak nikah
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Pikir-pikir dulu jangan menyesal dibelakang
Ati-ati yen kowe arep rabi
Hati-hati jika kau hendak nikah

“Dik..dik kene kene,
Dek..dek sini sini
lungguho tak kandani,
duduk ku bilangi
kowe yen nggolek jodho
kau yang cari jodoh
sing ati-ati yo,”
yang hati-hati ya

Iki jaman jaman kemajuan
Ini jaman jaman kemajuan
Golek bojo ojo sembarangan
Cari istri jangan sembarangan
Pikir-pikir yen arep nglakoni
Pikir-pikir yang akan dilakukan
Ati-ati yen kowe arep rabi
Hati-hati jika kau hendak nikah

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi

Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti uwonge
Ojo nganti dik gampang kecantol
Sak durunge kowe ngerti atine

Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati, yen kowe arep rabi
Pikir-pikir ndisik ojo getun mburi
Ati-ati yen kowe arep rabi
Loading...

Related Posts

Lirik lagu Kecantol Sonny Josz
4/ 5
Oleh