Rabu, 04 Oktober 2017

lirik lagu daerah Jawa - Padhang Wulan-Sholawat Habib Syekh dan terjemahan

Lagu Daerah Jawa - Padhang Wulan-Sholawat Habib Syekh

Yo ‘pra kanca dolanan ing jaba
Ayo teman main di luar
padhang wulan padhange koyo rina
Terang bulan terangnya seperti rina
e Rembulane sing awe-awe
Rembulannya yang manggil-manggil
ngelingake aja padha turu sore
Mengingatkan saja pada tidur sore

Yo ‘pra kanca dolanan ing jaba
Ayo teman main di luar
rame-rame kene akeh kancane
Rame-rame sini banyak temannya
Langite pancen sumebyar rina
Langitnya benar begitu indah
yo padha dolanan sinambi guyonan
Ayo pada main sambil tertawa


Loading...

Related Posts

lirik lagu daerah Jawa - Padhang Wulan-Sholawat Habib Syekh dan terjemahan
4/ 5
Oleh