Rabu, 11 Oktober 2017

Lirik Lagu jawa Campursari Wuyung - Manthous

Lirik Lagu jawa Campursari Wuyung - Manthous dan terjemahannya
dalam arti bahasa Indonesia

Laraning loro ora koyo
wong kang nandhang wuyung
mangan ra doyan
ra jenak dolan
neng omah bingung

Mung kudu weruh
woting ati
duh kusumo ayu
opo ra trenyuh
sawangen iki
awakku sing kuru

Klopo mudho...
Leganono...
Nggonku nandhang bronto..
witing pari..
dimen mari
nggonku loro ati
Aduh nyowo...

Duh duh kusumo
ora kroso opo pancen tego
mbok mbalung janur
paring usodo mring
kang nandhang wuyung

terjemahannya dalam arti bahasa Indonesia

Laranya lara tidak kaya
Orang yang merasakan cinta
Makan tidak nafsu
Tidak main-main
Di rumah bingung

hanya ingin tau
Maunya hati
Duh kesuma ayu
Apa tidak tersentuh
Selama ini
Badanku yang kurus

Kelapa muda..
Leganya..
Tempatku mencari makan
Cuma beras..
Mau kesini
Tempatku lara hati
Aduh nyawa

Duh duh kesuma
Tidak terasa apa emang tega
mbok mbalung janur
paring usodo mring
kang nandhang wuyung
;

Loading...

Related Posts

Lirik Lagu jawa Campursari Wuyung - Manthous
4/ 5
Oleh