Rabu, 04 Oktober 2017

lirik lagu jawa Didi Kempot KARI MUNI dan terjemahannya

lirik lagu Didi Kempot KARI MUNI

Uwis tak turuti,
Sudah ku turuti
Yen butuh kari muni
Jika butuh kari kata
Uwis tak sekarep,
Sudah ku terserah
Ning ojo mung gawe bludreg
Namun jangan hanya untuk diam

Jare kondo tresno,
Sebenarnya kanda cinta
Ning ngopo kowe tego
Namun kenapa kamu tega
Jare kondo setyo,
Sebenarnya kanda setia
Ning ngopo kowe sembrono
Namun kenapa kamu sembarangan

Sak tenane aku ora bakal lilo
Sebenarnya aku tidak akan rela
Yen nganti tresnaku dirupo-rupo
Jika nanti cintaku dirupa-rupa
Wis kebacut tresno keroyo-royo
Sudah terlalu cinta keraya-raya
Tak rewangi nganti ngenteke bondho
ku membantu nanti menghabiskan aset
Gelo atiku rasane gelo
gila hatiku rasanya gila
Kok nganti neko-neko
Kok nanti neko-neko

Opo mergo aku,
Apa karena aku
Saiki wis ora nduwe
Sekarang sudah tidak punya
Kowe arep mlayu,
Kamu mau lari
Tego tenan dik cah ayu
tega sekali dik gadis cantik
Tak trimak-trimakke,
Ku terima terimakan
Atiku jerit ora lilo
Hatiku teriak tidak rela
Tak rasak-rasakke,
Ku rasa-rasakan
Tego tenan dik sliramu
Tega sekali kamu dik

Loading...

Related Posts

lirik lagu jawa Didi Kempot KARI MUNI dan terjemahannya
4/ 5
Oleh